THE SPIRIT OF NOZAWA.

野沢温泉蒸留所のスピリッツは、雪解け水が50年もの時をかけ、やわらかい美味しい湧き水として村を巡る所から始まります。豊かな自然の中で育まれる生活、継承される文化、素朴さと豪快さ。地元産の原料と美味しい湧き水で稀少なクラフトジンができました。山や森、季節を感じながら、一滴一滴の味わいをお楽しみください。

野沢温泉の中心で世界レベルのお酒を作っています

We’re a group of passionate individuals in love with our village and the fine art of making world class spirits. We’re hell-bent on sharing the centuries old traditions and natural splendors of Nozawa Onsen with the rest of Japan.

We want to share the warmth of the people, the heat of the onsen, the beauty of the mountains, the freshness of the forest, and the exhilaration of a Nozawa Onsen adventure.

全ての商品に野沢温泉の新鮮な湧水を使用

地元の素材を使用

NOZAWA GIN

The Nozawa Gin is our refreshing, signature dry gin. The fragrant aroma is reminiscent of a walk through the forest. Juniper, cedar and lemon deliver a complex finish, best served straight or with soda.

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CLASSIC DRY GIN

Our Classic Dry Gin is distilled for the bold and intrepid. Notes of citrus are enhanced by punchy local sansho pepper. The perfect martini or any classic gin drink.

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IWAI GIN

Our Iwai Gin is a celebration of Nozawa’s harvest seasons. The subtle flavors of sakura, plum and applewood deliver in this fruity and floral gin. Try it with tonic on ice.

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SHISO GIN

Our Shiso Gin is a bright and fruity herbal fusion. The gentle sweet taste of locally grown red shiso delivers an easy to drink gin served over ice or in a variety of cocktails.

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"野沢温泉村の自然の恵みを"

ラベルのデザインも野沢温泉の風景と歴史文化を入れた素晴らしいシンボルマークとなっています。
今回発売されたジンはピュアな味わいで野沢温泉の風を感じられる美味しいお酒に仕上がっており、続いて蒸留されるウィスキーも大いに期待できるでしょう。
野沢温泉の思い出と共に一品の価値があると思います。

— Toshi Tomii: Mayor of Nozawa Onsen

"新しい野沢温泉村の物語を"

野沢温泉の山々に広がる保水力の高いブナの森は長い歳月をかけて我々に温泉や美味しい水を届けてくれます。
その水で作られるクラフトジンやウィスキーの味わいや香りは野沢温泉の水の新たなストーリーです。野沢温泉蒸留所が生み出すクラフトジンやウィスキーを味わい、新たな野沢温泉のストーリーを是非お楽しみください。

— Kenji Kono: Director of Nozawa Onsen Tourism Association

"美味しい湧き水のクラフトジンとウイスキー"

"Nozawa Onsen has wonderful and delicious spring water. Gin and whisky made with this natural spring water is sure to be delicious and surprising. I am really looking forward to pairing it with dishes and desserts."

—Takamasa Hirahara: Local Nozawa Chef